Bruidsduiven

trouwerij_duifZoekt u naar een mooie en passende afsluiting van uw huwelijksvoltrekking denk dan aan het laten uitvliegen van twee witte duiven. Sinds eeuwen staan witte duiven symboliek voor vrede, liefde en zuiverheid. Daarnaast is de gedachte dat witte duiven geluk brengen in het huwelijk en staan zij voor trouw blijven en elkaar toch de vrijheid geven.

Het laten uitvliegen van de bruidsduiven is een mooie symbolische afsluiting na de huwelijksvoltrekking die tevens de bruidsreportage een feestelijke uitstraling geeft. Na het loslaten zullen de duiven, trouw aan elkaar, samen in één richting wegvliegen op weg naar het thuishok.

Uitvaart

Het vrijlaten van een witte duif tijdens de uitvaart van een geliefde is een waardevol symbool. Het kan bijdragen aan een dierbare herinnering aan de overledene bij een begrafenis of crematie.

Overige gelegenheden

Natuurlijk kunt u onze witte duiven ook bij andere gelegenheden laten uitvliegen. Denk bijvoorbeeld aan de opening van een winkel, een (huwelijks)jubileum of het behalen van een examen. Witte duiven kunnen ook losgelaten worden bij de doop van een schip of een verjaardag.

Recente reacties